Het project

 • Locatie:

  Eindhoven

 • Opdrachtgever:

  Gemeente Eindhoven

 • Jaartal project:

  2009 - 2014

 • Jaartal realisatie:

  2011 - 2014

 • Werkzaamheden:

  Projectmanagement

Groen Raamwerk Brainport Park

Puur Landschap verzorgt voor de gebiedsontwikkeling Landelijk Strijp de projectleiding voor alle groen- en landschapsontwikkelingsprojecten.

De Landschapsontwikkeling binnen Landelijk Strijp bestaat uit drie hoofdprojecten, namelijk: De Groene Corridor, Het Stadswoud en het Mozaïek.

De Groene Corridor moet dé groene recreatieve fiets- en wandelverbinding worden tussen het centrum van Eindhoven en het Groene Woud. De Groene Corridor zoekt aansluiting bij de ontwikkelingen op de oude Philipscomplexen Strijp S, R en T en loopt via Landelijk Strijp tot op de Markt in Oirschot. Het Stadswoud bestaat voor het overgrote deel uit productiebossen die worden omgevormd tot een groot stadspark met diverse belangrijke functies zoals de Philips Fruittuin, Internationale School Eindhoven en het PSV trainingscomplex De Herdgang. Om verbindingen te leggen en een wandeling te kunnen maken wordt een fijnmazig netwerk van paden ontwikkeld. Binnen het Mozaïek worden in de nabije toekomst Brainport Innovatiecampussen ontwikkeld binnen een duurzaam, groen Brabants landschap.

Projecten

Puur Landschap ondersteunt u graag met uw project op het gebied van landschapsarchitectuur, stedelijk ontwerp en projectmanagement / Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Puur Landschap
Landschapsarchitectuur, Stedelijk ontwerp & Projectmanagement

Adres

Seltershof 13, 6721 AT, Bennekom

Telefoon

+31(0)611199558