Het project

 • Locatie:

  Eindhoven

 • Opdrachtgever:

  Coöperatie Brainport Park

 • Jaartal project:

  2014 - heden

 • Jaartal realisatie:

  2018-2021

 • Werkzaamheden:

  Projectmanagement / Ontwerp

Gebiedsontwikkeling The New Way

Brainport Park is, naast de Genneperparken en Stadspark De Karpen, het derde stadspark van Eindhoven. Een groot groen en landelijk gebied in het noordwesten van Eindhoven waar wonen, werken en recreëren centraal staat. In Brainport Park investeren Provincie, gemeente en ondernemers in de kwaliteit van de buitenruimte, in kansen voor landschap, recreatie én in werkgelegenheid. De landschappelijke setting is een belangrijke economische peiler binnen de regio. Grootschalige stad-landverbindingen worden hier gerealiseerd en beleving van landschap en natuur spelen een cruciale rol binnen Brainport Park. Binnen dit waardevolle landschapspark, midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud, wordt B.I.C. (Brainport Innovatie Campus) ontwikkelt.

De Coöperatie Brainport Park heeft als belangrijkste doel het creëren van een duurzame gebiedseconomie binnen Brainport Park die meerwaarde levert op sociaal, maatschappelijk en financieel gebied. Puur Landschap is lid van de Coöperatie Brainport Park u.a. en als projectleider gebiedsontwikkeling verantwoordelijk voor alle ruimtelijke planvorming langs The New Way in Brainport Park.

Projecten

Puur Landschap ondersteunt u graag met uw project op het gebied van landschapsarchitectuur, stedelijk ontwerp en projectmanagement / Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Puur Landschap
Landschapsarchitectuur, Stedelijk ontwerp & Projectmanagement

Adres

Seltershof 13, 6721 AT, Bennekom

Telefoon

+31(0)611199558